Borsodban sem számíthatunk semmi jóra, a MOL drasztikusan csökkentette, milyen hulladékot vesz át

Megosztás

Tele lehet írni egy A4-es lapot azzal a felsorolással, amelyet az új hulladékkezelő, a MOL napok óta át sem vesz. Remek kilátások, máris előre borítékolhatjuk, hogy az utcákon és erdőkben fognak landolni ezek az elektronikai és egyéb hulladékok. Azért vette át a MOL a szolgáltatást, hogy ne vegyen át szinte semmit?

Kinek jó ez megint? A környezetnek egészen biztosan nem, nem beszélve azokról, akiknél ez az alapvető megélhetéshez is fontos volt. Szokjuk meg az új rendet, arra pedig kíváncsiak lehetünk, meddig tart az “átmenetileg”.

Egyre több bejegyzés érkezik a közösségi médiában, nincs kivétel, minden megyéből azt jelentik, hogy amióta hivatalosan a MOL hazánk hulladékgazdálkodója, alig találni valamit, amit hulladékként átvesznek. De akkor ezek hova fognak kerülni. Vannak, akik máris “köszönik” a MOL-nak a remek szolgáltatást.

Ismétlődő kérdések az interneten a lista láttán is. “Akkor mit vesztek át?” “Akkor valójában mit lehet leadni ?” “Akkor azokat hová vigyük? – Fizess érte.”

“Higgyétek el, az a cél, hogy mindenki menjen el 200 ezerért dolgozni.” De egy kicsit sarkosabb véleményt is olvashattunk F. Z.-től: “Szavazzatok továbbra is a Fideszre! Lassan házassági adót is ki fog vetni ránk. Jövőre az önkormányzati választáson nagyon gondoljátok át, kire is adjátok a voksotokat. Ez már diktatúra. A kádár éra, egy aranykorszak volt ezekhez képest. Ott legalább engedték élni az embereket.”

Van, aki azért háborog, mert ugye hivatalosan a MOL-nál nyertek egy olyan pályázatot, aminek köszönhetően rengeteg pénzt szereztek, amit elvileg ezeknek a dolgoknak a kezelésére kaptak. De hát Magyarországon vagyunk. Nagyon rövid időn belül félő, hogy Miskolcon, valamint egész Borsodban is elszabadul a pokol és szeméthegy lesz a város.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek